Zerrin Üstel ve UBP Kadın Kolları,Haftası nedeniyle  Lapta Huzurevi’ni  ziyaret etti

Zerrin Üstel ve UBP Kadın Kolları,Haftası nedeniyle Lapta Huzurevi’ni ziyaret etti

ABONE OL
Mart 20, 2023 11:25
Zerrin Üstel ve UBP Kadın Kolları,Haftası nedeniyle  Lapta Huzurevi’ni  ziyaret etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başbakan Ünal Üstel’in eşi Zerrin Üstel ve UBP Kadın Kolları , 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle Lapta Huzurevi’ni ziyaret etti.

Ziyarette Zerrin Üstel’e, Lapta , Alsancak Çamlıbel Belediye Başkanı Fırat Ataser, Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü Meray Dürüst, UBP ‘nin 6 İlçe Örgütünün Kadın Kolları Başkan ve üyeleriyle bazı örgüt başkanları eşlik etti.

Lapta Huzurevi Sorumlusu Ahmet Sakinoğlu,devlete ait tek huzurevi olan Lapta Huzurevinde şu an 32 yaşlıya hizmet verildiğini belirtterek, ayda 1 kez ,bir doktorun huzurevine gelerek yaşlıların kontrollerini burada yapması için talepte bulunduklarını ve bunun için söz aldıklarını dile getirdi.

Huzurevinde hizmetleri sürdürürken her şeyin devletten beklenemeyeceğini sivil toplum örgütü ve derneklerin katkılarının da büyük önem taşıdığını söyleyen Sakinoğlu, bölgedeki bir derneğin katkılarıyla, huzurevinde yaşlıların güzle bir şekilde vakit geçirecekleri bir atölye oluşturulduğunu da anımsattı.

UBP Girne İlçesi Kadın Kolları Başkanı Fatoş Ünal da,toplumun geçmişi ve geleceği olan yaşlıların her zaman hatırlanması gerektiğine vurgu yaparak, huzurevinde bakım gören yaşlıların , yaşlılar haftasını kutladı.

Ünal, UBP Kadın Kolları olarak, her zaman yaşlıların sosyal ve sağlıkla ilgili haklarının da savunucusu olacaklarını vurguladı.

Lapta Alsancak , Çamlıbel Belediye Başkanı Fırat Ataser de yaşlıların toplum yaşamında çok önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, yaşlılığın her insanın yaşamında ziyaret edeceği bir dönem olacağını anımsattı.

Ataser, konuşmasının sonunda, yaşlılar haftası nedeniyle Lapta Huzurevini ziyaret ederek burada bakım gören yaşlılarla vakitlerini paylaşan UBP Kadın Kollarına teşekkürlerini sundu.

Başbakan Ünal Üstel’in eşi Zerrin Üstel ise, Lapta Huzurevi yaşlılarının yanında olan tüm yardım derneklerine ve UBP Kadın kollarına teşekkürlerini sunarak, yaşlılar ve çocukların toplumun çok en değerli parçaları olduğunu vurguladı.

Yaşlıların ,yaşamlarının bu dönemlerini en iyi imkanlarla , en güzel şartlarda geçirmesi arzu edilse de bazen imkanların yetersiz kalabildiğini dile getiren Üstel, toplumun yaşlılara sahip çıkması ve en güzel yaşam koşullarına kavuşması için çalışacaklarını söyledi.

Başbakanlık olarak , huzurevine ayda 1 kez doktorun gelerek yaşlıları yerinde kontrol etmesi için ellerinden gelen tüm çabayı göstereceklerini dile getiren Zerrin Üstel, tüm yaşlılara uzun güzel bir ömür diledi.

Konuşmaların ardından Lapta Huzurevi Yaşlılarına Yaşlılar Haftası hediyeleri, huzurevinin kadın çalışanlarına ise, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü kapsamında alınan hediyeleri takdim edildi. BRT




Source link

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.