Güçlü kadınlar tanıdım, “Biri annem, Güven Hokna ve Meral Okay” dedi ve merhum sanatçıyı şu sözlerle anlattı:
“Ben bugün buradaysam bunu hep Meral Okay’a borçluyum. Beni bu dünyayla tanıştıran, bana güvenip ilk yapımcılığında bana çok güzel bir rol teslim eden kendisidir. Asmalı Konak’ta beni çağıran kendisidir. Ben çok cenazelere katılamam ama onunkine gitmiştim. Çok erken gitti.
Ses tonu ile ilgili de konuşan Zeynep Eronat, “Sesim hep böyle değildi. Yücel Erten imzalı “Troyalı Kadınlar” oyununda oynarken ponza taşı tozu yutuyorduk bu da ses tellerime zarar verdi. Ama bugün ‘Yine oyna’ deseler tekrar oynarım” dedi.
“TİYATROYU ÇOK ÖZLEDİM”
Tiyatro özleminden de bahseden usta oyuncu, “Ben Ankara Devlet Tiyatrosu’ndan emekli olalı 19-20 sene oldu. Sahnede bilmeden son selamımı vermişim, tiyatroyu çok özledim. İnşallah bir gün yine tiyatro yapmayı çok isterim” ifadelerini kullandı.
2
Daha iyi bir arkadaş olmanın 5 yolu: Bilimsel verilerle destekleniyor
2343 kez okundu
3
Uzmanı tekniği açıkladı: İnsanların gerçek duygularını nasıl anlarsınız?
1905 kez okundu
4
50 yıllık kolonyacı, 15 metrekarelik dükkanında mesleğini yaşatıyor
1397 kez okundu
5
Yapay zeka doğal beyne karşı mı?
1379 kez okundu