Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı ve Başbakan Ünal Üstel, Kurban Bayramı dolayısıyla partililerle bayramlaştı.
UBP’nin Köşklüçiftlik’teki Genel Merkezi’nde düzenlenen bayramlaşmada, Üstel’e eşi Zerrin Üstel ve UBP Genel Sekreteri Oğuzhan Hasipoğlu eşlik etti.
Tebrik kabulüne, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Ziya Öztürkler, bakanlar ve milletvekilleri, bürokratlar, belediye başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı.
Başbakan Üstel, yaptığı konuşmada tüm İslam aleminin ve halkın Kurban Bayramı’nı kutladı.
Hükümet olarak, bayramın sağlıklı ve huzurlu geçmesi adına gerekli tüm önlemleri aldıklarını vurgulayan Başbakan Üstel, vatandaşlara trafikte dikkatli olmaları çağrısında bulundu.
“Bu güzel bayramımıza leke düşürülmemesini istiyoruz” diyen Üstel, Kurban Bayramı’nın sağlık, huzur ve birlik içinde geçmesini temenni etti.
Bayramlaşma sonrasında Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ı da ziyaret ederek bayramını kutlayacaklarını söyleyen Üstel, ardından köy ziyaretleriyle vatandaşlarla bayramlaşmaya devam edeceklerini belirtti.
GÜNDEM
05 Ağustos 2026SPOR
05 Ağustos 2026
1
Tibuk: 65 örgüt afetlerde kaynakların doğru kullanımına odaklı projeler üretiyor
22514 kez okundu
2
Bekirpaşa Lisesi’ndeki grev 60 gün ertelendi
14382 kez okundu
3
TİDER BAŞKANI HANDE TİBUK: “ETİKETLERİ DOĞRU OKUMAK, RAMAZAN’IN BEREKETİNİ KORUMAKTIR”
13811 kez okundu
4
Arıklı: Sözkonusu vatansa, hele anavatansa gerisi teferruattır
7495 kez okundu
5
Gazimağusa-Lefkoşa anayolunda sis uyarısı
3458 kez okundu