Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kamu Hizmeti Komisyonu (KHK) Başkanı Ömer Köseoğlu ve beraberindeki heyeti kabul ederek, görüştü.
Cumhurbaşkanlığı’ndan verilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Tatar, kabulde yaptığı konuşmada, KHK’nın en önemli kurumlardan biri olduğunu, yasal mevzuata bağlı olarak yapılan icraatların, kurumun bağımsızlığı, devletin işleyişi ve bekası için önemli olduğunu ifade etti.
KHK tarafından tarafsız ve adil bir şekilde yürütülen çalışmaların önemine işaret eden Cumhurbaşkanı Tatar, bu bağlamda görevlerini yerine getirenlere teşekkürlerini sunarak, başarılar diledi.
Kamu Hizmeti Komisyonu Başkanı Ömer Köseoğlu ise, KHK’nın yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi. Köseoğlu, komisyonu daha iyi yerlere getirmek, kurumsallaştırmak, toplum nezdinde güvenirliğini artırmak üzere birçok çalışmaların yapıldığını belirterek, topluma bilgilerin şeffaf bir şekilde verildiğini söyledi.
GÜNDEM
04 Ağustos 2026SPOR
04 Ağustos 2026
1
Tibuk: 65 örgüt afetlerde kaynakların doğru kullanımına odaklı projeler üretiyor
22513 kez okundu
2
Bekirpaşa Lisesi’ndeki grev 60 gün ertelendi
14381 kez okundu
3
TİDER BAŞKANI HANDE TİBUK: “ETİKETLERİ DOĞRU OKUMAK, RAMAZAN’IN BEREKETİNİ KORUMAKTIR”
13811 kez okundu
4
Arıklı: Sözkonusu vatansa, hele anavatansa gerisi teferruattır
7494 kez okundu
5
Gazimağusa-Lefkoşa anayolunda sis uyarısı
3457 kez okundu