DOLAR 39,8417 0.04%
EURO 46,9960 0.36%
ALTIN 4.280,810,51
BITCOIN 4345392-0.41051%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER
Hür İşçi Sendikaları Federasyonu Başkanlığı’na yeniden Ahmet Serdaroğlu getirildi
  • Sözcü Kıbrıs
  • Kıbrıs
  • Hür İşçi Sendikaları Federasyonu Başkanlığı’na yeniden Ahmet Serdaroğlu getirildi

Hür İşçi Sendikaları Federasyonu Başkanlığı’na yeniden Ahmet Serdaroğlu getirildi

ABONE OL
2 Temmuz 2025 13:15
Hür İşçi Sendikaları Federasyonu Başkanlığı’na yeniden Ahmet Serdaroğlu getirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hür İşçi Sendikaları Federasyonu’nu (Hür-İş) 8. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Hür-İş Başkanı Ahmet Serdaroğlu Genel Kurul’da yaptığı konuşmada, siyasi düşünceden arınmış bir sendikacılık yapmanın önemine işaret etti.

Serdaroğlu, bundan sonraki süreçte Hür-İş Federasyonu olarak birlik ve beraberlik içerisinde, hiçbir algıya düşmeden ve siyaset gütmeden çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Genel Kurul’da HÜR-İŞ’in Türk Devletleri Teşkilatı Sendikalar Birliği’ne üye olması için çalışmalar yürütmek üzere Yönetim Kurulu’na oybirliği ile yetki verildi.

Yeni Yönetim Kurulu’nun onaylanmasının ardından Başkanlık için tek aday olan mevcut Başkan Ahmet Serdaroğlu yeniden Hür İşçi Sendikaları Federasyonu Başkanlığına getirildi.

Yeniden söz alan Ahmet Serdaroğlu, kendisine gösterilen güvenden dolayı HÜR-İŞ’e bağlı sendikaların üyelerine ve yöneticilerine teşekkür etti.

Ahmet Serdaroğlu, HÜR-İŞ’i daha ileriye götürmek için federasyona üye sendikalarla birlikte çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Bazı tüzük değişikliklerinin de yapıldığı Genel Kurul’da Denetim Kurulu üyeleri ile Üst Kurul delegeleri de belirlendi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r