Yüksek Öğrenim ve Dış İlişkiler Dairesi (YÖDİD) tarafından, öğrencilerin mesleklerini ve eğitim alacakları üniversiteyi belirleme süreçlerinde rehber olmak ve bir yol haritası sunmak amacıyla A-Level programlarında öğrenim gören lise 12. sınıf öğrencilerinin velilerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlenecek.
Toplantı 26 Haziran Perşembe günü 9.30 – 12.30 saatleri arasında Lefkoşa AKM’de yapılacak.
Daire Müdürü Behcet Çelebi yazılı açıklamasında, KKTC liselerinden mezun/mezun olacak (12. Sınıf), A Level sonuçlarına sahip öğrencilerin eğitim görmek istedikleri üniversitelere bireysel olarak başvurularını yapmaya başladıklarını kaydederek, bilgilendirme toplantısına A-Level sonuçlarına sahip ve TC üniversitelerinde eğitim almak isteyen tüm öğrencilerin velilerinin davetli olduğunu kaydetti.
GÜNDEM
03 Ağustos 2026SPOR
03 Ağustos 2026
1
Tibuk: 65 örgüt afetlerde kaynakların doğru kullanımına odaklı projeler üretiyor
22512 kez okundu
2
Bekirpaşa Lisesi’ndeki grev 60 gün ertelendi
14378 kez okundu
3
TİDER BAŞKANI HANDE TİBUK: “ETİKETLERİ DOĞRU OKUMAK, RAMAZAN’IN BEREKETİNİ KORUMAKTIR”
13811 kez okundu
4
Arıklı: Sözkonusu vatansa, hele anavatansa gerisi teferruattır
7493 kez okundu
5
Gazimağusa-Lefkoşa anayolunda sis uyarısı
3456 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.