Başta ailesi olmak üzere, çalıştığı her takıma aidiyet hissettiğini belirten Avcı, desteklediği bir takım olmadığını da söyledi.
Aslen Karadenizli olan ve İstanbul’da Kasımpaşa’da büyüyen Abdullah Avcı, “Dedem İstanbul’a gelmiş ve küçük bir arsaya aile apartmanı yapmış. Üç amcam, babaannemler ve biz oturuyorduk. Esnaf çocuğuydum ben. Bazen hafta sonları da berber dükkanında çırak olarak çalışıyordum. Babam daha tutucu, annem daha modern düşünebilen biriydi. Sevgi içinde büyüdük, annemden çok destek gördüm” dedi.
Babasından da bahseden Avcı, “Pandemiye kadar çalışıyordu, Kasımpaşa’da küçük bir dükkanı vardı. Cep telefonu kullanmaz. Bize samimiyeti, dürüstlüğü göstermiş birisidir. Mesafelidir, ben de mesafe koymayı ondan öğrendim. Sevgisini belli etmez, tam bir Osmanlı adamıdır” dedi.
GÜNDEM
31 Temmuz 2026SPOR
31 Temmuz 2026
2
Daha iyi bir arkadaş olmanın 5 yolu: Bilimsel verilerle destekleniyor
2557 kez okundu
3
Uzmanı tekniği açıkladı: İnsanların gerçek duygularını nasıl anlarsınız?
2116 kez okundu
4
Doğru emzirme yöntemleri nelerdir, sütün yettiği nasıl anlaşılır?
1979 kez okundu
5
50 yıllık kolonyacı, 15 metrekarelik dükkanında mesleğini yaşatıyor
1655 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.