Gazeteci, Kıbrıs Gazetesi yazarı ve Halkın Sesi Gazetesi’ne uzun yıllar hizmetleri bulunan Akay Cemal, önceki gece aniden ortaya çıkan kol uyuşukluğu şikâyetiyle büyük bir sağlık sorunu yaşadı.
Dün sabah Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne giden Cemal, acilen Nöroloji Servisi’ne sevk edildi.
Yapılan tetkiklerde Akay Cemal’ın beyin kanaması geçirdiği belirlendi. Hızla tedavi altına alınan deneyimli gazetecinin, en az bir hafta boyunca hastanede müşahede altında tutulacağı öğrenildi.
Ailesi ve yakın çevresi endişeli bekleyişini sürdürürken, meslektaşları da Akay Cemal’e geçmiş olsun dileklerini iletti.
GÜNDEM
29 Mayıs 2026SPOR
29 Mayıs 2026
1
Tibuk: 65 örgüt afetlerde kaynakların doğru kullanımına odaklı projeler üretiyor
22480 kez okundu
2
Bekirpaşa Lisesi’ndeki grev 60 gün ertelendi
14328 kez okundu
3
TİDER BAŞKANI HANDE TİBUK: “ETİKETLERİ DOĞRU OKUMAK, RAMAZAN’IN BEREKETİNİ KORUMAKTIR”
13749 kez okundu
4
Arıklı: Sözkonusu vatansa, hele anavatansa gerisi teferruattır
7442 kez okundu
5
Gazimağusa-Lefkoşa anayolunda sis uyarısı
3409 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.