“Başka Ardalar Ölmesin” sloganıyla Arda Erkan’ın anısına 11. Kite Surf etkinliği yapıldı.
Arda Erkan’ın babası Mustafa Erkan tarafından yapılan açıklamaya göre, etkinlik Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu himayelerinde ve Heaven Surf Club’ın desteğiyle düzenlendi.
Erkan, “kite surf” tutkunlarını bir araya getiren organizasyonun uyuşturucu bağımlılığına karşı toplumsal duyarlılığı artırmak, aileleri, çocuklarını ve gençleri spora yönlendirmek ile gençlerin enerjilerini doğru alanlara kanalize etmelerine katkı sağlamak amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlendiğini kaydetti.
Etkinlik organizasyon komitesi adına yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Onsuz geçen on yılda, Arda belki fiziksel olarak aramızda değil, ancak enerjisiyle gençlerimize, ailelerimize ve toplumumuza ışık tutmaya devam ediyor. Arda’nın hatırası, gençlerin sporla buluşmasına vesile oluyor. Amacımız; bir daha ‘Başka Ardalar’ kaybetmemek. Teşekkürler Arda, her zaman kalbimizdesin.”
GÜNDEM
06 Ağustos 2026SPOR
06 Ağustos 2026
1
Tibuk: 65 örgüt afetlerde kaynakların doğru kullanımına odaklı projeler üretiyor
22514 kez okundu
2
Bekirpaşa Lisesi’ndeki grev 60 gün ertelendi
14384 kez okundu
3
TİDER BAŞKANI HANDE TİBUK: “ETİKETLERİ DOĞRU OKUMAK, RAMAZAN’IN BEREKETİNİ KORUMAKTIR”
13812 kez okundu
4
Arıklı: Sözkonusu vatansa, hele anavatansa gerisi teferruattır
7496 kez okundu
5
Gazimağusa-Lefkoşa anayolunda sis uyarısı
3459 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.