Ankara’da düzenlenen Türk Devletleri Teşkilatı Turizmden Sorumlu Bakanlar 10. Toplantısına katılan Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye’nin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya geldi.
AA’nın aktardığın a göre Türkiye Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Başbakan Yardımcısı Ataoğlu’nu Bakanlıkta ağırladıklarını belirtti.
Görüşmede, Kıbrıs’taki çöp sorununu bitirmek için atık dönüşümü, çöp kamyonları, depozito iade makineleri ve atık su arıtma tesisi başta olmak üzere ortak projeler ve planlanan yatırımları değerlendirdiklerini aktaran Kurum, “Türkiye olarak Kıbrıs halkıyla, kardeşlerimizle yalnızca hizmetlerimizi değil geleceğimizi de paylaşmaya devam edeceğiz. Sayın Başbakan Yardımcımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
– Nuri Ersoy ile görüşme
Türkiye Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Turizm Bakanları 10. Toplantısı kapsamında Başbakan Yardımcısı Ataoğlu’yu ağırladıklarını belirtti.
Ersoy, “Ataoğlu ile yaptığı verimli görüşmede, kültür ve turizm alanlarındaki işbirliklerini değerlendirdiklerini, ortak projeler ve gelecek dönem hedefleri üzerine fikir alışverişinde bulunduklarını” kaydetti.
GÜNDEM
04 Mayıs 2026SPOR
04 Mayıs 2026
1
Tibuk: 65 örgüt afetlerde kaynakların doğru kullanımına odaklı projeler üretiyor
22460 kez okundu
2
Bekirpaşa Lisesi’ndeki grev 60 gün ertelendi
14304 kez okundu
3
TİDER BAŞKANI HANDE TİBUK: “ETİKETLERİ DOĞRU OKUMAK, RAMAZAN’IN BEREKETİNİ KORUMAKTIR”
13605 kez okundu
4
Arıklı: Sözkonusu vatansa, hele anavatansa gerisi teferruattır
7423 kez okundu
5
Gazimağusa-Lefkoşa anayolunda sis uyarısı
3381 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.