DOLAR 45,0772 0.05%
EURO 52,8861 0.12%
ALTIN 6.587,42-1,02
BITCOIN 34288340.14204%
İstanbul
15°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER

“Bu dayatmayı geri çekin”

“Bu dayatmayı geri çekin”

ABONE OL
11 Nisan 2026 02:57
“Bu dayatmayı geri çekin”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hür İşçi Sendikaları Federasyonu (Hür-İş) ve Kamu İşçileri Sendikası (Kamu-İş) Başkanı Ahmet Serdaroğlu, pazartesi gününe ertelenen hayat pahalılığı ödeneğini düzenleyen yasa tasarısına karşı Meclis önünde olacaklarını belirterek, tasarının çekilmesi talebini yineledi.

Halkın sokakta, emekçinin meydanda, esnafın ayakta olduğunu ifade eden Serdaroğlu, “Herkes aynı şeyi söylüyor. Bu yasa kabul edilemez” dedi. Bu iradeye rağmen iktidarın ne geri adım atabildiğini ne de sorumluluk alabildiğini savunan Serdaroğlu, “Eğer bu yasada ısrar ediyorsanız, getirin meclise, çıkarın karşımıza. Yok eğer halkın sesini duyuyorsanız, geri çekin bu dayatmayı” ifadelerini kullandı.

Hükümetin ülkeyi yönetemediğini iddia eden Serdaroğlu, yapılması gerekenin “onurlu bir şekilde” görevi bırakmak olduğunu savundu. Sürekli “başarı” hikâyeleri anlatanlara seslenen Ahmet Serdaroğlu, “Bu bir oyun değil, bu bir memleket meselesidir” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.