DOLAR 46,2886 0.02%
EURO 53,6824 0.21%
ALTIN 6.422,832,32
BITCOIN 30832214.12565%
İstanbul
29°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER

Cuma günü İsviçre’de ABD ile müzakere masasına oturulabilir

Cuma günü İsviçre’de ABD ile müzakere masasına oturulabilir

ABONE OL
15 Haziran 2026 21:05
Cuma günü İsviçre’de ABD ile müzakere masasına oturulabilir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İran Dışişleri Bakanı Abbas Erakçi, ülkesi ile ABD arasındaki mutabakat süreci kapsamında, cuma günü İsviçre’de müzakere heyeti başkanlarının bir araya gelebileceğini açıkladı.

İran Meclisi Ekonomik Komisyonu’nda gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Erakçi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Muhtemelen cuma günü İsviçre’de müzakere ekiplerinin başkanları arasında bir görüşme gerçekleşecek” ifadesini kullandı. Erakçi, resmi imzaların atılmasının ardından müzakerelerin ilk turuna başlanacağını belirtti.

Daha önce Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, ABD ve İran’ın bir mutabakata vardığını duyurmuştu. İran Dışişleri Bakan Yardımcısı Kazım Garibabadi de bu mutabakatı doğrulayarak, ilgili zaptın 19 Haziran’da İsviçre’de imzalanacağını ifade etmişti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.