Polisten yapılan açıklamaya göre, yarış nedeniyle 16 Kasım Pazar günü 07.30-11.00 saatleri arasında, Kaplıca-Kantara yolu geçici olarak trafiğe kapalı olacak.
Bisikletli sporcular yarışa Kaplıca köyünde başlayıp, Kaplıca-Kantara yolunu takiben Kantara meydanına gelecek ve yarış bu noktada bitecek. Yarış süresince Kaplıca-Kantara yolu polis tarafından geçici olarak araç trafiğine kapatılacak, ulaşım ise kontrollü olarak sağlanacak.
Bisiklet yarışı devam ettiği sürece, bahse konu yol güzergahını kullanacak sürücülerin kendileri ve sporcuların can, mal güvenlikleri açısından yavaş ve dikkatli seyretmeleri, ayrıca trafik işaret ve işaretçilerine uymaları istendi.
GÜNDEM
01 Ağustos 2026SPOR
01 Ağustos 2026
1
Tibuk: 65 örgüt afetlerde kaynakların doğru kullanımına odaklı projeler üretiyor
22511 kez okundu
2
Bekirpaşa Lisesi’ndeki grev 60 gün ertelendi
14372 kez okundu
3
TİDER BAŞKANI HANDE TİBUK: “ETİKETLERİ DOĞRU OKUMAK, RAMAZAN’IN BEREKETİNİ KORUMAKTIR”
13808 kez okundu
4
Arıklı: Sözkonusu vatansa, hele anavatansa gerisi teferruattır
7490 kez okundu
5
Gazimağusa-Lefkoşa anayolunda sis uyarısı
3452 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.