KTÖS Başkanı Mustafa Baybora, yazılı açıklamasında, KTÖS’ün kurucuları arasında yer alan, örgütlü mücadeleyle toplumsal muhalefetin öncülüğünü yapan Arif Hasan Tahsin’in örgütlü mücadele, toplumsal muhalefet, siyasi irade ve siyasi liderliği şiar edindiğini ifade etti.
Arif Hasan Tahsin’in “Çirkef yatağında gülistanlık olmaz” sözünün bugünkü çürümenin en önemli göstergelerinden biri olduğunu savunan Baybora, “İlkeli, onurlu ve öngörülü mücadelesiyle bizlere her zaman yol gösteren, kılavuz olan Arif Hoca, yılda bir gün değil her an yüreğimizdedir,” dedi.
GÜNDEM
05 Ağustos 2026SPOR
05 Ağustos 2026
1
Tibuk: 65 örgüt afetlerde kaynakların doğru kullanımına odaklı projeler üretiyor
22514 kez okundu
2
Bekirpaşa Lisesi’ndeki grev 60 gün ertelendi
14384 kez okundu
3
TİDER BAŞKANI HANDE TİBUK: “ETİKETLERİ DOĞRU OKUMAK, RAMAZAN’IN BEREKETİNİ KORUMAKTIR”
13812 kez okundu
4
Arıklı: Sözkonusu vatansa, hele anavatansa gerisi teferruattır
7495 kez okundu
5
Gazimağusa-Lefkoşa anayolunda sis uyarısı
3459 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.