Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Kıbrıs Türk Bisiklet Federasyonu tarafından 06:00-12:00 saatleri arasında düzenlenen yarış kapsamında, bisikletli sporcular Lefkoşa Kuzey Çevre yolu üzerindeki Yakındoğu Üst Geçit bölgesinde başlayarak, sırasıyla Taşkent kavşağından sola dönerek Taşkent ve Dikmen yolu güzergahını izleyecek; Kuzey Çevre Yolu’na dönülmesiyle yarış başlangıç noktasında tamamlanacak.
Yarış süresince bisikletli sporculara polis eskortu eşlik edecek olup, geçilecek güzergahtaki kavşak ve çemberlerin geçici olarak trafik akışına kapatılacağı belirtilen açıklamada, bisiklet yarışı devam ettiği sürece, bahse konu yol güzergahını kullanacak olan sürücülerin kendileri ile sporcuların can ve mal güvenlikleri açısından yavaş ve dikkatli seyretmeleri ayrıca, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları istendi.
GÜNDEM
07 Ağustos 2026SPOR
07 Ağustos 2026
1
Tibuk: 65 örgüt afetlerde kaynakların doğru kullanımına odaklı projeler üretiyor
22515 kez okundu
2
Bekirpaşa Lisesi’ndeki grev 60 gün ertelendi
14384 kez okundu
3
TİDER BAŞKANI HANDE TİBUK: “ETİKETLERİ DOĞRU OKUMAK, RAMAZAN’IN BEREKETİNİ KORUMAKTIR”
13813 kez okundu
4
Arıklı: Sözkonusu vatansa, hele anavatansa gerisi teferruattır
7497 kez okundu
5
Gazimağusa-Lefkoşa anayolunda sis uyarısı
3462 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.