DOLAR 47,7008 0.15%
EURO 55,1920 0.31%
ALTIN 6.647,102,38
BITCOIN 30823680.3%
İstanbul
30°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER

Songül Öden’den oyunculuk itirafı. “Annem için başta hayal kırıklığıydı”

Songül Öden’den oyunculuk itirafı. “Annem için başta hayal kırıklığıydı”

ABONE OL
29 Ocak 2026 09:12
Songül Öden’den oyunculuk itirafı. “Annem için başta hayal kırıklığıydı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çocukken akıllı ve uslu olduğu için annesinin avukat olmasını istediğini anlatan ünlü isim, “Oyuncu olmam annem için başta büyük bir hayal kırıklığıydı. Bu fikre alışması da zor oldu” itirafında bulundu.

 

Diyarbakırlı olan ve Ankara’da büyüyen Songül Öden, küçük yaşlarda annesinin kendisini banka tiyatrolarına götürdüğünü söyledi ve “Oyuncu olma arzum da o yıllarda başlamıştı” diye konuştu.

 

“Umutsuz Ev Kadınları’nda oynarken annemden çok ilham aldım” diyen ve annesinin çok neşeli bir kadın olduğunu söyleyen Öden, “Ablalarım benim kahramanım. Ağabeyimle de aramızda çok yaş farkı var. Baba yarım gibidir” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.