10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri devam ediyor

ABONE OL
Haziran 14, 2019 07:42
0

BEĞENDİM

ABONE OL

10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri devam ediyor.

Bu çerçevede Güneşköy 18 yaş üstü Rehabilitasyon Merkezi ile ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü Öğrenci Gelişim ve Psikolojik Danışma Merkezi işbirliğiyle gerçekleştirilen sanat etkinliğinde ortaya çıkan ürünler, düzenlenen kermesle satışa sunuldu.

ODTÜ KKK Çarşı Merkezi’nde yer alan kermesten elde edilen gelir merkezin ihtiyaçları için kullanılacak.

Etkinlikte, ayrıca merkezin ritim grubu mini bir konser verdi.

Etkinliğe katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler, engelliler haftası nedeniyle birçok etkinliğin düzenlendiğini anımsatarak, her yıl ODTÜ ile işbirliği içinde yapılan el işlerinin sergilenerek satışa sunulduğunu söyledi.

Bu etkinliğin öğrencilerin kaynaşması ve sosyal yaşam içinde bulunmalarına yardımcı olduğunu kaydeden Çeler, bu sayede merkezin ufak tefek ihtiyaçlarının da karşılandığını belirtti. Çeler, bu göreve kendisinden sonra gelecek olan kişilerin de sosyal hizmetlere ve engelli bireylere gereken önemi vermesini dileyerek, kendisinin de bu gibi çalışmalara dıştan destek vermeye devam edeceğini vurguladı. (BRT)

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.