Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi’nde öğrenim gören öğrencilerden oluşan bir heyet Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Eğitim Fakültesi, Müzik Öğretmenliği Bölümü’nün konuğu olarak, üniversitede düzenlenen müzik sanatları etkinliğine katıldı.
GAÜ’den verilen bilgiye göre, Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri GAÜ Müzik Öğretmenliği Bölümü akademisyen ve öğrencileri, Akademik Tanıtım ve Elektro Müzik Sunumu etkinliği kapsamında bir araya geldi.
Müzik Öğretmenliği Bölüm Başkan Vekili Öğretim Görevlisi Lale Langal’nın konuk lise öğrencilerine hitaben yaptığı konuşmayla başlayan etkinlik, Öğretim Görevlisi Arda Özmen’in gerçekleştirdiği “Elektro Müzik” sunumu ile devam etti.
Sunumunda, , müzik eğitiminin sadece geleneksel enstrümanlarla sınırlı kalmaması gerektiğini vurgulayan Özmen, özellikle elektronik enstrümanların erişilebilirliği sayesinde, farklı engel gruplarındaki bireylerin de müzik üretiminde aktif rol alabileceğine de dikkat çekti. Etkinlik, bölümün gezdirilmesi ve soruların yanıtlanmasıyla son buldu.
TAK/BRT
GÜNDEM
04 Ağustos 2026SPOR
04 Ağustos 2026
1
Tibuk: 65 örgüt afetlerde kaynakların doğru kullanımına odaklı projeler üretiyor
22513 kez okundu
2
Bekirpaşa Lisesi’ndeki grev 60 gün ertelendi
14381 kez okundu
3
TİDER BAŞKANI HANDE TİBUK: “ETİKETLERİ DOĞRU OKUMAK, RAMAZAN’IN BEREKETİNİ KORUMAKTIR”
13811 kez okundu
4
Arıklı: Sözkonusu vatansa, hele anavatansa gerisi teferruattır
7494 kez okundu
5
Gazimağusa-Lefkoşa anayolunda sis uyarısı
3457 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.