BİR SKANDAL DAHA: Tahkikattan el çektirildi, görgü tanıkları ile görüştüğü ortaya çıktı!

ABONE OL
Temmuz 1, 2019 20:40
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Güzelyurt Polis Müdürlüğü’nde otobüsü gazetecinin uzerine sürme olayını örtbas etmeye çalışan ve tahkikattan el çektirilen Adli Şube’de görevli Polis Çavuşu Selçuk Alpcan’ın görgü tanıklarıyla ifadeleri alındığı sırada görüştüğü ortaya çıktı. 

Gazeteci Şermin Sarro’nun önceki gün  tehlikeli sürüş yapan AKVA öğrenci otobüsünü görüntülemeye çalıştığı esnada, otobüs şoförünün üzerine sürmesinin ardından Güzelyurt Polis Müdürlüğü’nde dönen skandal niteliğindeki gelişmelere dün bir yenisi eklendi. 

Polis Çavuşu’nun önce şikayeti almayı reddetmesi, ardından aldığı şikayeti aynı gece içerisinde yok ederek, olayı örtbas etmeye çalışmasının ardından, Gazeteci Şermin Sarro, Polis Müdürü Eybil Efendi ile görüşmüştü.

Efendi, özür dileyerek, başka bir polis memurunu şikayeti ikinci kez alması için görevlendirmişti.

Olayın basına yansımasının ardından, Polis Çavuşu Selçuk Alpcan tahkikattan el çektirilerek, soruşturma başka bir polis memuruna verildi. 

Ancak dün güvenlik kamerası görüntüleri ile görgü tanıklarının ifadelerinin alınması için olayın yaşandığı bölgeye giden tahkikat memurunun yanında Polis Çavuşu Selçuk Alpcan’ın da olduğu ortaya çıktı. 

Görgü tanıklarının ifadelerini almak için bölgeye giden tahkikat memurunun yanında Alpcan’ın da gitmesi, soruşturma sürecini halen etkilemeye çalıştığını gösterdi. 

Güzelyurt Polis Müdürü Eybil Efendi’nin bu durumda nasıl bir tavır sergileyeceği merak ediliyor.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.