Belediyeden yapılan açıklamada, Erenköy- Karpaz Belediyesi’ne bağlı köylerde hayvan yemi ve kasaplık hayvan satışı yapan araçlarda ve hayvancılık işletmeleri ile ilgili araçlarda ilaçlama ve dezenfeksiyon işlemleri yapıldığı kaydedildi.
Belediye sınırları içerisinde olan Ziyamet dört yol kavşağı ve Yeşilköy çıkışında polis ve belediye görevlileri tarafından araçlara ilaçlama çalışmalarının sürdüğü belirtildi.
Hayvan yemi ve kasaplık hayvan taşımacılığı yapan kişi ve işletmelerin her taşıma öncesinde ayrı ayrı dezenfeksiyon yaptırmaları ve güncel dezenfeksiyon belgesini taşıma sırasında yanlarında bulundurmaları zorunlu olduğu kaydedilen açıklamada, belgesi bulunmayan taşıyıcılar hakkında polis birimlerine bildirim yapılacağı belirtildi.
GÜNDEM
04 Ağustos 2026SPOR
04 Ağustos 2026
1
Tibuk: 65 örgüt afetlerde kaynakların doğru kullanımına odaklı projeler üretiyor
22514 kez okundu
2
Bekirpaşa Lisesi’ndeki grev 60 gün ertelendi
14382 kez okundu
3
TİDER BAŞKANI HANDE TİBUK: “ETİKETLERİ DOĞRU OKUMAK, RAMAZAN’IN BEREKETİNİ KORUMAKTIR”
13811 kez okundu
4
Arıklı: Sözkonusu vatansa, hele anavatansa gerisi teferruattır
7495 kez okundu
5
Gazimağusa-Lefkoşa anayolunda sis uyarısı
3458 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.