DOLAR 45,2057 0%
EURO 53,0405 -0.11%
ALTIN 6.702,45-0,19
BITCOIN 3526429-0.11021%
İstanbul
10°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER

İskele’de su ürünleri denetlendi, yasal sınırlara uymayan balıklara el konuldu

İskele’de su ürünleri denetlendi, yasal sınırlara uymayan balıklara el konuldu

ABONE OL
10 Temmuz 2025 16:11
İskele’de su ürünleri denetlendi, yasal sınırlara uymayan balıklara el konuldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı’na bağlı Hayvancılık Dairesi Su Ürünleri Şubesi, dün İskele Belediyesi zabıta ekipleriyle birlikte restoranlarda su ürünleri denetimi yaptı.

Kontrollerde işletme ruhsatları, hijyen koşulları ve sunulan ürünlerin yasal sınırlara uygunluğu değerlendirildi.

Denetimlerde, avlanabilir sınırların altında olan toplam 42 orfoz ve lahoz balığına el konulurken, uygun olmayan ürünler ise imha edildi.

Mevzuata aykırı faaliyet gösteren bir işletmeye cezai işlem uygulandı. Yetkililer, denetimlerin düzenli şekilde sürdürüleceğini bildirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.