Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı yararına piyano resitali

ABONE OL
Temmuz 18, 2019 11:39
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Minik Parmaklar Büyük Umutlar” adlı piyano konserinin birincisi bu yıl 24 Haziran 2019 Pazartesi günü saat 20.00’da KTOEÖS Salonu’nda Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı yararına gerçekleştiriliyor.

Değerli bağışçı ve öğretmen Sayın Zehra Onbaşı Yılmaz büyük bir sosyal sorumluluk örneği göstererek 14 öğrencisi ile birlikte 24 Haziran Pazartesi günü KTOEÖS ( Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası) 4. katta bulunan salonda saat 20.00’da çeşitli klasik eserleri seslendirecekleri piyano konseriyle, Kemal Saraçoğlu Vakfı üye çocuk ve ailelerine umut olmayı amaçlıyor.

Dünyaca ünlü klasik müzik sanatçılarının eserlerinin çocuklar tarafından sergileneceği etkinlik biletleri etkinlik günü kapıdan veya Kemal Saraçoğlu Vakıf binasından temin edilebilecek olup, ederi 10TL’dir.

Vakıf Koordinatörü Sayın Övgü İnce verdiği demeçte, Sayın Zehra Onbaşı Yılmaz ve öğrencilerini gösterdikleri bu örnek davranış için tebrik ederken, etkinliğin Kemal Saraçoğlu Vakfı üyeleri ve aileleri için önemini vurguladı. İnce, ayrıca “Çocuklardan çocuklara çok güzel bir hediye” olacak bu etkinliğe tüm sanatseverleri konsere katılarak, desteklemeye davet etti.

(BRT/MAIL)

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.