24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Telsim’den Mahmut İslamoğlu’na ziyaret – BRTK

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Telsim’den Mahmut İslamoğlu’na ziyaret – BRTK

ABONE OL
Kasım 24, 2023 16:29
24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Telsim’den Mahmut İslamoğlu’na ziyaret – BRTK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Her yıl Öğretmenler Günü’nde emekli öğretmenlere ziyarette bulunan Telsim, bu yıl da Kıbrıs’ın önemli değerlerinden öğretmen Mahmut İslamoğlu’nu ziyaret etti.

Telsim’den yapılan açıklamaya göre ziyarette, Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar ve Telsim Kurumsal İletişim Müdürü Nil Zorlu Atai yer aldı.

Telsim heyeti, ziyarette Mahmut İslamoğlu’na günün hatırası olarak el emeği “Kıbrıs kapısı” takdim etti.

-İslamoğlu

Emekli öğretmen Mahmut İslamoğlu konuşmasında, Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar ve Telsim Kurumsal İletişim Müdürü Nil Zorlu Atai’ye böyle özel bir günde hatırlanıp, ziyarette bulunduklarından dolayı memnuniyet belirtti.

“Telsim’e vefasından dolayı çok teşekkür ederim. Hatırlanmak güzel bir duygu” diyen İslamoğlu, heyetin, ziyarette takdim ettiği “Kıbrıs kapısının” da çok anlamlı olduğunu dile getirdi.

Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar da, Öğretmenler Günü’nde, gençlerin eğitim hayatlarına katkıda bulunan tüm öğretmenlere emeklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Tanpınar, “Milli birlik ve beraberliğimizin teminatı öğretmenlerdir. Bizlere emek veren değerli öğretmenlerimizin emeklerini bir gün değil her gün hatırlamalıyız” dedi.

Emektar öğretmenlere her zaman saygı ve minnet duyduklarını ifade eden Tanpınar, ziyaretlerini sürdüreceklerini belirtti.

Tanpınar, daha önce ziyaret ettikleri ancak hayatta olmayan emekli öğretmenlerden Hüsnü Feridun, Kemal Yücel, Urkiye Mine Balman, Yılmaz Cüneyt ve Nusret Güven’i de rahmetle andı.




Source link

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.