Google’ın 10 Mayıs’ta düzenleyeceği Google I/O 2023 etkinliğinde Android 14’ün sahne alması bekleniyor. Android dünyasının en büyük temsilcilerinden biri olan Samsung, arayüz olarak OneUI 6.0’ı kullanacak. Şirket çalışma planını oluşturdu.
Samsung, çıkardığı modelleri en uzun süre destekleyen şirketlerden birisi konumunda. Öyle ki şirket, yazılım destek süresini 3 yıla çıkardı. Hatta bazı modellerde 4 işletim sözüne kadar gitti. Hal böyle olunca bazı modeller için güncelleme süresi doluyor.
Google, Android 13’ü yayınlamasının ardından kısa süre içinde Android 14 için çalışmalarına başlamış durumda. Şirket geçtiğimiz günlerde Android 14’ün ilk geliştirici önizlemesini yayınladı. Bu bağlamda çalışmalarını sürdüren Samsung, başta Galaxy S20 serisi olmak üzere birçok modeline Android 14 tabanlı OneUI 6.0 güncellemesi sağlamayacak.
Android 14 tabanlı OneUI 6.0 güncellemesi almayacak Samsung modelleri;
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.