Bahreyn İçişleri Bakanlığı, İran tarafından düzenlenen yeni saldırı nedeniyle ülkede sirenlerin yeniden çalmaya başladığını duyurarak, halka güvenli bölgelere gitmeleri çağrısında bulundu.
Bakanlık, konuya ilişkin resmi açıklamayı sosyal medya platformu X üzerinden gerçekleştirdi.
Yapılan açıklamada, alarm sistemlerinin tekrar aktif hale getirildiği belirtilirken, vatandaşlar ile ülkede yaşayan yabancı uyrukluların sakin kalmaları ve kendilerine en yakın güvenli sığınaklara geçmeleri istendi.
Ayrıca, sürece dair gelişmelerin yalnızca resmi kaynaklar üzerinden takip edilmesi gerektiği önemle vurgulandı.
Bahreyn İçişleri Bakanlığı, sabah saatlerinde de gerçekleştirilen hava saldırıları sebebiyle ülke genelinde alarm durumuna geçildiğini ve sirenlerin çaldığını bildirmişti.
GÜNDEM
08 Ağustos 2026SPOR
08 Ağustos 2026
1
“Anlaşmanın Ana Hatları Üzerinde Uzlaştık”
6015 kez okundu
4
Suudi Arabistan Veliaht Prensi Bin Selman ve ABD Başkanı Trump Bölgesel Gerilimi Değerlendirdi
4418 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.