Bakan Gardiyanoğlu, bakanlığın 2024 projelerini anlattı

Bakan Gardiyanoğlu, bakanlığın 2024 projelerini anlattı

ABONE OL
Kasım 23, 2023 16:04
Bakan Gardiyanoğlu, bakanlığın 2024 projelerini anlattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, bakanlığının 2024 programıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yasaların güncellenmesi konusunda büyük bir çalışma yürüttüklerini anlatan Gardiyanoğlu, Bakanlığa bağlı tüm dairelerle alakalı güncellenen yasaların yeni yılın başında komitelere geleceğini belirtti.

Bakan Gardiyanoğlu, “2024 yılında daha çağdaş, yepyeni bir Çalışma ve Sosyal Bakanlığı olacak” dedi.

Hedefinin tesisleşme açısından çok daha iyi bir Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı olduğunu kaydeden Gardiyanoğlu, Engelsiz Yaşam Evi’nin çok yakın bir zamanda açılacağı müjdesini de verdi.

Bakan Gardiyanoğlu, İskele ve Karpaz bölgesindeki Sosyal Sigortalar biriminin kapatıldığını hatırlatarak, buradaki birimlerin önümüzdeki ay aktif hale getirilerek, vatandaşlara büyük kolaylık sağlanacağına dikkati çekti.

Gardiyanoğlu, uluslararası ihaleye çıkarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın 9 katlı binasının temellerini atacaklarını söyledi.

Hazırlıkları tamamlanmak üzere olan Çalışma Affı’nada değinen Bakan Gardiyanoğlu, çalışma affında sona yaklaştıklarını belirtti.

BRT




Source link

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.