DOLAR 48,11170,05%
EURO 56,1016-0,13%
ALTIN 7.114,96-1,22
BITCOIN 3775473-1.04995%
İstanbul
27°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

BKP: Beklenen bir gelişme

ABONE OL
11 Mayıs 2019 16:38
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Birleşik Kıbrıs Partisi Genel Başkanı İzzet İzcan, dörtlü koalisyon hükümetinin bozulmasının beklenen bir gelişme olduğunu söyledi.

İzcan, hükümeti, hiç bir köklü icraata imza atamamak, verdiği sözleri tutmamak, yolsuzlukların üzerine gitmemekle de suçladı.

Birleşik Kıbrıs Partisi Genel Başkanı İzzet İzcan yaptığı yazılı açıklamada  ülkede hükümetlerin Ankara’nın talimatıyla kurulup bozulduğunu  iddia etti.

Hükümetin yolsuzluk iddiaları ile yıkılmasının inandırıcı olmadığını belirten İzzet, “Yapılması gereken, en geniş demokratik birlik projesini hayata geçirerek, barış, demokrasi ve emek mücadelesini yükseltmektir” dedi.

(BRT)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.