Milliyetçi Demokrasi Partisi (MDP) Genel Başkanı Buray Büsküvütçü, Bayrak Radyo Televizyon Kurumu (BRT) yönetimini eleştirdi.
Partiden yapılan açıklamada, BRT’nin kamu yayıncılığı ilkelerini ihlal ettiği ve MDP’ye yönelik bir “ekran ambargosu” uygulandığı iddia edildi.
Büsküvütçü açıklamasında, MDP’nin kamu yayıncılığı yapan BRT ekranlarında yer bulamamasının sebebi soruldu.
BRT’nin bir kamu malı ve halka ait olduğunun altı çizilen açıklamada, BRT yönetimine ve Kurum Müdürü Meryem Özkurt’a da sorular iletildiği, gelecek cevabın ise kamuoyu ile şeffaf bir şekilde paylaşılacağı duyuruldu.
GÜNDEM
05 Temmuz 2026SPOR
05 Temmuz 2026
1
Tibuk: 65 örgüt afetlerde kaynakların doğru kullanımına odaklı projeler üretiyor
22498 kez okundu
2
Bekirpaşa Lisesi’ndeki grev 60 gün ertelendi
14359 kez okundu
3
TİDER BAŞKANI HANDE TİBUK: “ETİKETLERİ DOĞRU OKUMAK, RAMAZAN’IN BEREKETİNİ KORUMAKTIR”
13787 kez okundu
4
Arıklı: Sözkonusu vatansa, hele anavatansa gerisi teferruattır
7474 kez okundu
5
Gazimağusa-Lefkoşa anayolunda sis uyarısı
3439 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.