DOLAR 27,7180 0.17%
EURO 29,3104 -0.01%
ALTIN 1.656,47-0,02
BITCOIN 764084-1,22%
İstanbul
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çavuşoğlu, ODTÜ KKK Rektör Yardımcısı Sabah ile Sanatçı Bayer’i kabul etti

Çavuşoğlu, ODTÜ KKK Rektör Yardımcısı Sabah ile Sanatçı Bayer’i kabul etti

ABONE OL
Haziran 9, 2023 07:39
Çavuşoğlu, ODTÜ KKK Rektör Yardımcısı Sabah ile Sanatçı Bayer’i kabul etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu, ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cumali Sabah, Türk Sanatçı Serkan Bayer ve beraberindeki heyeti kabul etti.

KKTC’de açılması planlanan sergi hakkındasanatçı Bayer’den bilgi alan Bakan Çavuşoğlu, kabuldeki konuşmasında, dünyada ilk kez ses, görüntü ve ışığı bir araya getirecek olan sergiye ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

Bakanlık olarak bu tür organizasyonlara destek verdiklerini de belirten Çavuşoğlu, günün saatlerine göre renk değiştiren tabloları, kendilerine özel besteleriyle izleyecek olmayı sabırsızlıkla beklediklerini kaydetti.

Çavuşoğlu, gençlere ve öğrencilere de seslenerek, hayatları boyunca yakınlaştırıcı ve birleştirici gücü olan bilim ve sanata yakın durmalarını tavsiye etti.

ODTÜ KKK Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cumali Sabah ise sergi ile bilim ve sanatı bir araya getireceklerini söyledi.

Bilim ve sanatın tüm toplumlarda el üstünde tutulması gerektiğine vurgu yapan Sabah, bu sayede uluslararası platformlarda bir adım öne çıkmanın mümkün olabileceğini ve bu durumun toplumlara prestij kazandıracağını belirtti.




Source link

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.