DOLAR 47,2389 0.03%
EURO 53,8905 -0.1%
ALTIN 6.149,50-1,93
BITCOIN 3074764-1.6%
İstanbul
31°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER

Çok Sayıda Hayvan Telef Oldu, İki Kişi Dumandan Etkilendi

Çok Sayıda Hayvan Telef Oldu, İki Kişi Dumandan Etkilendi

ABONE OL
22 Temmuz 2026 19:40
Çok Sayıda Hayvan Telef Oldu, İki Kişi Dumandan Etkilendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Güngör Ağıllar Bölgesi’nde bugün saat 15.45 sıralarında meydana gelen yangında iki ağıl büyük hasar gördü. Çok sayıda hayvanın telef olduğu olayda, dumandan etkilenen iki kişi sağlık kontrolünden geçirilmek üzere hastaneye kaldırıldı.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre yangın, bir ağılda spiral makinesi ile kesme işlemi yapıldığı sırada sıçrayan kıvılcımların kuru otları tutuşturması sonucu çıktı.

Alevler İkinci Ağıla da Sıçradı

Yangının büyümesi üzerine ilk ağılda bulunan süt sağım makinesi, 1 adet jeneratör, 1 adet spiral kesme makinesi, 1 adet delici matkap, 1 adet kaynak makinesi, 100 adet kare balya, 13 adet rulo balya, sandviç panelden imal edilmiş ambar içerisindeki hayvan yemleri ve çeşitli aletler, 10 adet güneş paneli ile 1 adet motosiklet yanarak kullanılmaz hale geldi. Ağıldaki 32 küçükbaş hayvan ise yanarak telef oldu.

Alevlerin sirayet ettiği ikinci ağılın önündeki 400 adet kare balya, 5 adet rulo balya, 4 torba arpa, işçi evinin sandviç panel çatısı, bahçedeki 9 adet çeşitli meyve ağacı ve plastik su deposu zarar gördü. İkinci ağıl içerisinde bulunan 30 küçükbaş hayvan, 50 tavuk, 4 hindi ve 30 civciv de yanarak telef oldu.

Yangın, İtfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınarak söndürüldü. Ekiplerin bölgedeki soğutma çalışmaları devam ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.