Dinçyürek:Çocuklar bizim geleceğimizdir. Sağlıklı bireyler sağlıklı bir toplum oluşturur

Dinçyürek:Çocuklar bizim geleceğimizdir. Sağlıklı bireyler sağlıklı bir toplum oluşturur

ABONE OL
Aralık 8, 2023 11:51
Dinçyürek:Çocuklar bizim geleceğimizdir. Sağlıklı bireyler sağlıklı bir toplum oluşturur
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sağlık Bakanı Dr. Hakan Dinçyürek, Alayköy İlkokulu’nda Düzenlenen Diş Tarama Etkinliğine katıldı.

Sağlık Bakanlığı’na bağlı Temel Sağlık Hizmetleri Dairesi tarafından Alayköy İlkokulu’nda erken tanı ve koruyucu hekimlik amacıyla yıllık diş tarama etkinliği düzenlendi.

Sağlık Bakanı Dr. Hakan Dinçyürek, etkinlikte çocuklara yönelik sağlık hizmetlerini yakından inceledi ve projeye destek verdi.2024 yılında koruyucu hekimlik ve erken tanı konusunda daha etkin çalışmalar yapacaklarını belirten Dinçyürek, çocukların geleceğimiz olduklarını, sağlıklı bireylerin sağlıklı bir toplum oluşturduğunu vurguladı.

Sağlık Bakanı Dinçyürek, bu tür koruyucu sağlık etkinliklerinin toplum sağlığına yönelik önemine vurgu yaparak, çocukların erken tanı ve sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazanmalarının önemine işaret etti.

Dinçyürek ayrıca Hedef Hizmet Kulübü Derneği ile birlikte düzenlenen etkinlikte, çocuklara diş macunu ve diş fırçası hediye edilmesi konusundaki katkıları için dernek üyelerine teşekkür etti.

Bakan Dinçyürek, sağlık alanındaki bu tür girişimleri destekleyerek, koruyucu hekimlik ve erken tanı hedeflerinin gerçekleşmesine önemli katkılarda bulunacaklarını ifade etti.

Alayköy İlkokulu ve Hedef Hizmet Kulübü Derneği, Bakan Dinçyürek’in ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getirirken, etkinliğin Sağlık Bakanı’nın katılımıyla daha da anlam kazandığını ve sağlık alanındaki önemli projelerin desteklenmesi gerektiğine dikkat çekti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.