Girne Belediyesi ve çarşı esnafı iş birliğinde her yıl düzenlenen “Girne Çarşı Şenliği” bu yıl 30 Temmuz-1 Ağustos tarihleri arasında yapılıyor.
Belediyeden verilen bilgiye göre, Girne Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda bugün yapılan bilgilendirme toplantısında, şenliğin kapsamı ve programının yanı sıra tarih düzenlemesi görüşüldü.
Toplantıya, Girne Belediyesi Asbaşkanı Haşim Yücel, Belediye Müdürü Hüseyin Köle, Sosyal İşler Şube Amiri Serdar Tuksal ile çarşı esnafı katıldı.
GÜNDEM
04 Mayıs 2026SPOR
04 Mayıs 2026
1
İskele Festivali çerçevesinde İskele Belediyesi ile Karadeniz Kültür Derneği iş birliğinde “Karadenizliler Gecesi” yapıldı
88400 kez okundu
2
“Mucizeler Mevsimi” bu akşam sahneleniyor
11406 kez okundu
3
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, 8. El Makarnası Festivali’ne katıldı
9198 kez okundu
4
Trump’tan seçim sonrası ilk mülakat
7676 kez okundu
5
Avusturya başbakanı Sebastian Kurz ile ilgili bilinmeyenler
4619 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.