DOLAR 27,9694 0.11%
EURO 29,6268 0.08%
ALTIN 1.743,010,85
BITCOIN 7940150,49%
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Girne Vatan Lions Kulübü Akçiçek Hastanesi’nde bir odanın donanımını yeniledi

Girne Vatan Lions Kulübü Akçiçek Hastanesi’nde bir odanın donanımını yeniledi

ABONE OL
Ocak 11, 2023 09:14
Girne Vatan Lions Kulübü Akçiçek Hastanesi’nde bir odanın donanımını yeniledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Girne Vatan Lions Kulübü, Girne Doktor Akçiçek Hastanesi Dahiliye Servisi’ndeki bir odanın donanımını yeniledi.

Tam donanımlı şekilde yenilenen oda bugün düzenlenen sembolik bir törenle hizmete girdi.

Törende konuşan Girne Vatan Lions Kulübü Başkanı Nurtaç Ayet, Girne Doktor Akçiçek Hastanesi dahiliye servisinde hayat verdikleri projenin kulübün 2022-23 dönemi ana aktivitesi olduğunu belirtti.

Girne Doktor Akçiçek Hastanesi Başhekimi Doktor Beyhan Berova da, dahiliye servisinde bir odanın tam donanımını gerçekleştiren Girne Vatan Lions Kulübü’ne teşekkürlerini sunarak, dernek, sivil toplum örgütleri ve hayırsever vatandaşların sağlık alanına katkılarının önemine vurgu yaptı.

Sağlık Bakanı İzlem Gürçağ Altuğra ise, sivil toplum örgütleri, dernekler ve hayırseverlerin gönüllülük esasıyla yaptığı katkıların çok kıymetli olduğunu belirterek, odanın donanımını gerçekleştiren Girne Vatan Lions Kulübü Üyelerine teşekkürlerini sundu.

Sağlık alanına yapılan katkıların hayati önem taşıdığına vurgu yapan Altuğra, “Bütünsellik çerçevesinde halka vereceğimiz hizmetler danışma ve dayanışma içerisinde çok daha güçlenir” dedi.

Bakan Altuğra, hastaneye şifa bulmak için yatan vatandaşların, konforlu bir alanda sağlık hizmeti almasının, moral motivasyon açısından da büyük önem taşıdığını ifade ederek, Sağlık Bakanlığı olarak bu anlamlı katkı ve hizmetlere destek vermeye devam edeceklerini dile getirdi.




Source link

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.