Hasipoğlu: Davamız için sahada olmaya devam edeceğiz

Hasipoğlu: Davamız için sahada olmaya devam edeceğiz

ABONE OL
Ekim 22, 2023 23:17
Hasipoğlu: Davamız için sahada olmaya devam edeceğiz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Lefkoşa Türk Belediyesi’nin düzenlediği “Şampiyonlar için söz verdik” sloganıyla düzenlenen Lefkoşa Maratonu’na katılan Ulusal Birlik Partisi Genel Sekreteri ve Milletvekili Oğuzhan Hasipoğlu “Şampiyon Meleklerimiz için düzenlenen maratonda halkımızın tek yürek olduğunu görmek bizleri çok mutlu etmiştir.” dedi.

“Mecliste oluşturduğumuz komitemiz Şampiyon Melekler için adli süreci yakından izlemeye devam etmektedir” diyen Hasipoğlu, “ Ailelerimizin acılarının bir nebze de olsa dinmesi ve adaletin tecelli etmesi adına gözümüz kulağımız İsias Davası’ndadır.” ifadelrini kullandı.

Hasipoğlu, “Davalar sonuçlanıp, suçlular en ağır şekilde cezalandırılana kadar, soruşturmaların takipçisi olmayı sürdüreceğiz ve Meleklerimizin adını yaşatmak adına elimizden gelen herşeyi yapacağız.İsias ortak davamız için mecliste , yargıda ve sahada olmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.




Source link

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.