Hatay’daki Saray Otel’de KKTC vatandaşları FATMA ARKAN ve eşi ATAY ARKAN’ın cansız bedenlerine ulaşıldı.
Başbakanlıktan yapılan açıklamada;’Türkiye’de gerçekleşen deprem felaketi sonrasında Hatay’daki Saray Otel’de sürdürülen arama ve kurtarma çalışmaları neticesinde KKTC vatandaşları FATMA ARKAN ve eşi ATAY ARKAN’ın cansız bedenlerine ulaşılmıştır.
Bu büyük felakette hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaslı ailelerine ve halkımıza başsağlığı diliyoruz.
Yaşanan bu kayıplarla Türkiye genelinde kaybettiğimiz KKTC vatandaşı sayısı 12’ye yükselmiştir.’ denildi
GÜNDEM
27 Mart 2023SPOR
27 Mart 2023GÜNDEM
27 Mart 2023SPOR
27 Mart 2023Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.