İş Kadınları Derneği’nin “İşte Kadın” fotoğraf yarışmasının ödülleri verildi

İş Kadınları Derneği’nin “İşte Kadın” fotoğraf yarışmasının ödülleri verildi

ABONE OL
Aralık 6, 2023 06:59
İş Kadınları Derneği’nin “İşte Kadın” fotoğraf yarışmasının ödülleri verildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İş Kadınları Derrneği’nin Garanti BBVA ile işbirliği içerisinde düzenlediği “ İşte Kadın” konulu fotoğraf yarışmasının sergi ve ödül töreni yapıldı.

Bu yıl 6’ıncısı düzenlenen fotoğraf yarışmasının ödül törenine Cumhuriyet Meclisi eski başkanı Sibel Siber, Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu’nun eşi Birgül Feyzioğlu, çok sayıda iş kadını ve sanatsever katıldı.

Lefkoşa Studio Kozo’da yer alan serginin açılış töreninde konuşan İş Kadınları Derneği Başkanı Fatma Özok, İşte Kadın Fotoğraf yarışması ile kadınların toplumdaki görünürlüğünü artırmayı amaçladıklarını kaydetti.

Garanti BBVA KKTC Müdürü Elif Altınkol da, fotoğraf sanatının önemine vurgu yaparak, kadına olan desteklerinin devam edeceğini söyledi.
Konuşmaların ardından yarışmada dereceye girenlere ödülleri takdim edildi ve serginin açılışı yapıldı.

12 fotoğraf sanatçısının 23 fotoğrafının sergilenmeye layık görüldüğü yarışmada birincilik ödülü ‘Enginar Hasatı’ isimli fotoğrafı ile Tevfik Ulual’a, ikincilik Ödülü ‘Seleci Teyze’ fotoğrafı ile Bilgehan Kafadar’a, üçüncülük ödülü ise ‘Ayrıştırma’ isimli fotoğrafı ile Şaziye Kofalı Kurt’a verildi.

Yarışmada İş Kadınları Derneği Özel ödülü ‘Terzi’ fotografı ile Emine Kasap’a verilirken, ‘Seramikçi’ Fotoğrafı ile Şaziye Kofalı Kurt juri özel ödülüne layık görüldü.




Source link

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.