İsrail Gazze’nin güneyini vuruyor: Hastaneler ve okullar hedefte.  Hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı 18 bini aştı
  • Kıbrısın Sözcüsü…
  • Dünya
  • İsrail Gazze’nin güneyini vuruyor: Hastaneler ve okullar hedefte. Hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı 18 bini aştı

İsrail Gazze’nin güneyini vuruyor: Hastaneler ve okullar hedefte. Hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı 18 bini aştı

ABONE OL
Aralık 13, 2023 17:41
İsrail Gazze’nin güneyini vuruyor: Hastaneler ve okullar hedefte.  Hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı 18 bini aştı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hamas ve İsrail arasındaki çatışmalar 68’inci gününde. İsrail’in Gazze Şerdi’ne düzenlediği saldırılar artarak devam ediyor… 7 Ekim’den bu yana hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı ise 18 bini aştı.

İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyine ve güneyine yönelik saldırıları sürüyor.

İsrail ordusu, uzun süredir kara operasyonları yürüttüğü Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Beyt Hanun’da yıkıma devam ediyor.

Son olarak Birleşmiş Milletler’e ait iki okul havaya uçuruldu. Yalnızca okullar değil, Gazze’deki hastaneler de İsrail güçlerinin hedefinde.

Tanklarla kuşatılan hastanelere giriş çıkışların hedef alındığı da duyuruldu.

Refah kentine yönelik bombardımanda ise aralarında çocukların da olduğu çok sayıda kişi hayatını kaybetti.

İsrail savaş uçakları, Gazze’nin kuzeyindeki Cebaliye bölgesinde Hamas’a ait mevzileri hedef aldı. Hava saldırıları sonucu çok sayıda Hamas roketatarının imha edildiği açıklandı.

7 Ekim’den bu yana hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı ise 18 bini aştı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.