‘Kız İzciler Geleceğe Yön Veriyor’  projesinin kapanış etkinliği İskele’de gerçekleştirildi

‘Kız İzciler Geleceğe Yön Veriyor’ projesinin kapanış etkinliği İskele’de gerçekleştirildi

ABONE OL
Ekim 14, 2023 03:40
‘Kız İzciler Geleceğe Yön Veriyor’  projesinin kapanış etkinliği İskele’de gerçekleştirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Avrupa Birliği tarafından Kıbrıslı Sivil Toplum İş Başında Hibe Programı Kapsamında finanse edilen ve Kız İzci Örgütü Derneği tarafından yürütülen “kız izciler geleceğe yön veriyor” projesinin kapanış etkinliği yapıldı.

İskele’de Osman Ağa Kültür Evi’nde gerçekleştirilen etkinlikte ilk olarak ülkede bulunan 5 izci örgütü ve liderleri izci ateşini yaktılar, ardından, izci şarkıları söylediler.

Etkinlikte konuşan Kız İzci Örgütü Derneği Başkanı Esen Bahadır, derneğin amacının izcilik etkinlikleri vasıtasıyla kız çocuklarının, genç kızların ve kadınların en iyi şekilde yetişmelerine katkı sağlamak olduğunu kaydetti.

Esen Bahadır, Avrupa Birliği tarafından finanse edilen “kız izciler geleceğe yön veriyor” projesinin başarılı bir şekilde tamamlandığını belirtti.

Avrupa Birliği Proje Sorumlusu Cecilia Rodrigez de, yürütülen projenin yaşlı ve genç nesiller arasındaki işbirliği açısından önemli olduğunu söyledi.

Rodrigez, kadınların her alanda güçlendirilmesinin önemine değindi.BRT




Source link

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.