DOLAR 48,11170,05%
EURO 56,1016-0,13%
ALTIN 7.114,96-1,22
BITCOIN 3775473-1.04995%
İstanbul
27°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Modifiye araç tutkunları Amasya’da buluştu

ABONE OL
25 Eylül 2019 12:51
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kimisi çıkardığı sesle, kimisi renkli görüntüsüyle öne çıktı. Birbirinden ilginç otomobiller Amasya’da sergilendi.

750 araç sahibi katıldı

Amasya’da bu yıl üçüncüsü düzenlenen Modifiye Festivali Güzellik Yarışması, modifiye araç tutkunlarını bir araya getirdi. Etkinliğe, 21 ilden 750 araç sahibi katıldı.

Festival şenlik havasında geçti. Geçit töreninin ardından araçlar, farklı kategorilerde yarıştı. Yarışmada, Avrupa ve yerli araç kategorisinin yanı sıra bir de en basık araç seçildi.

Festivalde eski eşi tarafından öldürülen Emine Bulut da unutulmadı. Bir aracın ön camına “İnsanlık; ‘Anne lütfen ölme’ sözleriyle can çekişip ‘Ölmek istemiyorum’ sözüyle öldü. Emine Bulut. Bu utanç bize bir ömür yeter” yazıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.