İskele – Gazimağusa ana yolu üzerinde sabaha karşı meydana gelen trafik kazasında bir otomobil takla attı. Kazada araç sürücüsü ve beraberindeki 3 kişi yaralandı.
Polis Basın Subaylığından edinilen bilgilere göre kaza, bugün saat 04.00 sıralarında gerçekleşti. Berfin Nur Kakun , NB 802 plakalı salon aracıyla St. Barnabas Çemberi’ne girdiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, çemberi çevreleyen bordür taşlarına çarparak takla attı.
Kaza sonucu yaralanan araç sürücüsü Berfin Nur Kakun ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Melisa Nil Karakuş , Elif Aydın ve Canpolat Aydın , olay yerine çağrılan ambulanslarla Gazimağusa Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların, hastanedeki tedavilerinin ardından müsabade altına alındıkları bildirildi.
2Alkollü Sürücü Bariyerlere Çarptı
Öte yandan, Lefkoşa – Gazimağusa ana yolu üzerindeki Halkbank Çemberi’nde bir başka kaza meydana geldi. Alkollü içki tesiri altındaki Avni Yusuf Çiftçioğlu , AA 397 H plakalı aracıyla seyrettiği sırada önce çember kenarındaki bordür taşlarına, ardından kontrolsüzce ilerleyerek yol sonundaki çelik bariyerlere çarptı.
Herhangi bir yaralanmanın yaşanmadığı kazanın ardından polis ekiplerince yürütülen soruşturmada, alkollü şekilde direksiyon başına geçtiği belirlenen ve nefes örneği vermeyi reddeden sürücü Avni Yusuf Çiftçioğlu hakkında yasal işlem başlatıldı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.