Polis Genel Müdürlüğü (PGM), “Güvenli Okul Projesi” kapsamında yürütülen çalışmalar çerçevesinde, çarşamba günü velilere yönelik farkındalık konferansı düzenleyecek.
Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, konferans Lefkoşa Türk Lisesi Mehmet Altınbaş Konferans Salonu’nda saat 18.00’de başlayacak ve katılım ücretsiz olacak.
“Çocuklarımız İçin Güvenli Gelecek” temasıyla gerçekleştirilecek konferansta; akran ve siber zorbalık, çocuklarla ilgili adli konular, yasa dışı bağımlılık yapan maddeler, okulda şiddet ile sigara ve alkol kullanımının çocuklar üzerindeki etkileri ele alınacak.
Alanında uzman konuşmacıların katılımıyla düzenlenecek konferansa, tüm veliler davet edildi.
GÜNDEM
09 Mayıs 2026SPOR
09 Mayıs 2026
1
Tibuk: 65 örgüt afetlerde kaynakların doğru kullanımına odaklı projeler üretiyor
22471 kez okundu
2
Bekirpaşa Lisesi’ndeki grev 60 gün ertelendi
14316 kez okundu
3
TİDER BAŞKANI HANDE TİBUK: “ETİKETLERİ DOĞRU OKUMAK, RAMAZAN’IN BEREKETİNİ KORUMAKTIR”
13732 kez okundu
4
Arıklı: Sözkonusu vatansa, hele anavatansa gerisi teferruattır
7434 kez okundu
5
Gazimağusa-Lefkoşa anayolunda sis uyarısı
3395 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.