Posta Dairesi personeline dijitalleşme eğitimi… – BRTK

Posta Dairesi personeline dijitalleşme eğitimi… – BRTK

ABONE OL
Kasım 24, 2023 16:47
Posta Dairesi personeline dijitalleşme eğitimi… – BRTK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Posta Dairesi Müdürlüğü personeline dijitalleşme eğitimi verildi.

Posta Dairesi Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleşen eğitimde, kurumsal belgelerin yasal mevzuat ve standartlara uygun olarak elektronik ortamda güvenli ve etkin bir şekilde yönetilmesi ile teknolojik ve yasal gelişmelerin dijital sisteme hızlı ve hatasız biçimde adapte edilmesi konuları işlendi.

Konuya ilişkin yazılı açıklama yapan Posta Dairesi Müdürü Fatma Baysal, Posta Dairesi’nin kurumsal olarak dijitalleşme yönünde önemli adımlar attığını, bunlardan birinin de personelin eğitilmesi ve bilgilerinin güncel tutulması olduğunu ifade etti.

Fatma Baysal, “Dünyadaki dijital değişim posta hizmetlerine de yansımıştır, bu nedenle posta hizmetlerinde yaşanan dönüşüm konusunda personelimizi geliştiren ve aldıkları bilgilerini pekiştiren eğitimlerimiz yıl boyu belirli aralıklarla devam edecek” dedi.

Baysal, Posta Dairesi’nin dijital altyapısının geliştirilmesi ve personelin bu konuda eğitilmesiyle, vatandaşa daha hızlı ve kaliteli hizmet sunulurken, 6 ilçedeki toplam 36 şube ile iletişimin daha hızlı ve güvenli yapılabileceğini sözlerine ekledi.




Source link

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.