Rahvancıoğlu yazılı açıklamasında, Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman’ın Türkiye’ye giriş yasağı bulunan kişilerin yasaklarının kaldırılması konusundaki çabasını takdir ettiğini belirtti ve “Yasağı kalkan arkadaşlara da hayırlı olsun diyorum. Bu her halükârda olumlu bir gelişmedir” dedi.
Rahvancıoğlu kendi giriş yasağıyla ilgili, Türkiye Cumhuriyeti Anayasa Mahkemesi’nde dosyaladığı davanın da sürdüğünü de belirtti.
“Türkiye’ye girip girememenin mevcut iktidarın elinde olduğunu” ifade eden Rahvancıoğlu, kişilerin değerinin bununla ölçülemeyeceğini de söyledi.
GÜNDEM
26 Temmuz 2026SPOR
26 Temmuz 2026
1
Tibuk: 65 örgüt afetlerde kaynakların doğru kullanımına odaklı projeler üretiyor
22510 kez okundu
2
Bekirpaşa Lisesi’ndeki grev 60 gün ertelendi
14371 kez okundu
3
TİDER BAŞKANI HANDE TİBUK: “ETİKETLERİ DOĞRU OKUMAK, RAMAZAN’IN BEREKETİNİ KORUMAKTIR”
13806 kez okundu
4
Arıklı: Sözkonusu vatansa, hele anavatansa gerisi teferruattır
7487 kez okundu
5
Gazimağusa-Lefkoşa anayolunda sis uyarısı
3450 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.