DOLAR 27,9921 0.02%
EURO 29,7056 0.06%
ALTIN 1.782,090,41
BITCOIN 8257313,47%
İstanbul
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sadıkoğlu, Öğretmenler Günü’nü kutladı

Sadıkoğlu, Öğretmenler Günü’nü kutladı

ABONE OL
Kasım 23, 2022 16:33
Sadıkoğlu, Öğretmenler Günü’nü kutladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

“Hiç bitmeyen sabır, azim ve şefkatle geleceğimiz olan evlatlarımızı yetiştiriyorsunuz” diyen Sadıkoğlu, Başöğretmen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm öğretmenlerin, Öğretmenler Günü’nü kutladı.

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, öğretmenler günü nedeniyle yayınladığı mesajının devamında şunlara yer verdi:

“Kendisini mesleğine adayan, öğrencilerini evladından ayırmayan öğretmenlerimizin ülkemizin dört bir yanında nasıl fedakarca görev yaptıklarını görüyor ve biliyoruz. Geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımızın eğitimi uğruna verdiğiniz emekleri büyük bir takdir ve şükranla karşılıyoruz. Zira sizlerin öğrettiği her bir harf, bugün ben de dahil tüm geleceğimize ışık tutuyor. Çocuklarımızı iyiye, güzele, aydınlığa ve bilgiye götüren siz değerli öğretmenler; donanımlı bir neslin oluşması için çok kıymetlisiniz. Doğduğumuz ilk andan itibaren, hayatımızın her döneminde; hiç bitmeyen sabır, azim ve şefkatle, geleceğimiz olan evlatlarımızı yetiştiriyor, en kutsal görevi icra ediyorsunuz. Bu vesileyle Başöğretmenimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere siz çok kıymetli öğretmenlerimizin, Öğretmenler Gününüzü kutluyorum.”




Source link

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.