Gazeteci Şener Levent hakkında Türkiye’den bir iade talebi bulunmadığı bildirildi.
Türk Ajansı Kıbrıs’a (TAK) değerlendirmelerde bulunan Dışişleri Bakanlığı kaynakları, “Türkiye’de Şener Levent hakkında yakalama kararı çıkarılarak KKTC’den iadesinin istendiği” gibi bazı gazetelerde yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.
Haberleri dezenformasyon olarak niteleyen Dışişleri Bakanlığı kaynakları, Şener Levent hakkında Türkiye Cumhuriyeti Adalet Bakanlığı’nın KKTC’den herhangi bir iade talebi bulunmadığını vurguladı.
Söz konusu kaynaklar, Ankara Asliye Ceza Mahkemesi’nin Şener Levent hakkında vermiş olduğu ceza kararının tebliğ edilmesinin istendiğini ancak bu kararın iade talebi içermediğini de bildirdi.
GÜNDEM
25 Haziran 2026SPOR
25 Haziran 2026
1
Tibuk: 65 örgüt afetlerde kaynakların doğru kullanımına odaklı projeler üretiyor
22491 kez okundu
2
Bekirpaşa Lisesi’ndeki grev 60 gün ertelendi
14347 kez okundu
3
TİDER BAŞKANI HANDE TİBUK: “ETİKETLERİ DOĞRU OKUMAK, RAMAZAN’IN BEREKETİNİ KORUMAKTIR”
13771 kez okundu
4
Arıklı: Sözkonusu vatansa, hele anavatansa gerisi teferruattır
7464 kez okundu
5
Gazimağusa-Lefkoşa anayolunda sis uyarısı
3429 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.