DOLAR 48,11170,05%
EURO 56,1016-0,13%
ALTIN 7.114,96-1,22
BITCOIN 3775473-1.04995%
İstanbul
27°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Tayvan’da 6,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Tayvan’da 6,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi

ABONE OL
18 Eylül 2022 15:06
Tayvan’da 6,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tayvan’da günün erken saatlerinde 6,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından Japonya Meteoroloji Ajansı kısa süreli tsunami uyarısı yaptı.

Tayvanlı yetkililer, 6,8 büyüklüğündeki depremin, Ada’nın güneydoğu kıyısındaki Taitung kenti yakınlarında 7 kilometre derinlikte meydana geldiğini bildirdi.

Depremin merkez üssüne yakın olan iki katlı bir bina çökerken, depremin, Ada’nın kuzey ucunda da hissedildiği aktarıldı.

Bölgede çok sayıda artçı sarsıntının da olduğu bilgisi paylaşılırken, depremin ardından Japonya Meteoroloji Ajansı (JMA) kısa süreli tsunami uyarısı yaptı.

Tayvan’nın Yujing bölgesinin yaklaşık 96 kilometre doğusunda, dün, 10 kilometre derinlikte 6,5 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.