Töre, heyeti ile birlikte terör saldırısında yaralanan polis memurunu ziyaret etti

Töre, heyeti ile birlikte terör saldırısında yaralanan polis memurunu ziyaret etti

ABONE OL
Ekim 6, 2023 10:51
Töre, heyeti ile birlikte terör saldırısında yaralanan polis memurunu ziyaret etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara temaslarına devam eden Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, 1 Ekim’de Türkiye İçişleri Bakanlığına yönelik düzenlenen terör saldırısı sırasında yaralanan polis memurunu tedavi gördüğü Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-i Sina hastanesinde heyeti ile birlikte ziyaret etti.

Töre ve heyetini hastaneye gelişinde Ankara Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastaneleri Baş Müdürü Engin Uçar ile Hastane Başhekim Yardımcısı Defne Altıntaş ve diğer yetkililer karşıladı.

Yaralı polis memuru ve ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten Töre, burada bir açıklama yaptı.
Töre, Anavatanın teröre karşı vermiş olduğu mücadelede yanında olduklarını söyleyerek terörle mücadele ederken şehit düşen tüm güvenlik güçlerine Allahtan rahmet diledi.
Töre, “Bizler kahraman kardeşimizi ziyaret ederek terörün karşısında durduğumuzu ifade etmek için bugün buradayız” diyerek Türkiye’nin sınır ötesi harekatlarında da halkının güvenliğini sağlama noktasında haklı bir konumda olduğunu belirtti.

Dışardan beslenen terör odaklarının Türkiye’nin içine sızdığına değinen Töre, Türk milletinin terör ile asla yıldırılamayacağını vurguladı.
Terörün destekçisi olan ülkeleri de lanetlediklerini ifade eden Başkan Töre, terörün bir insanlık suçu olduğunu masum insanları katlettiğini belirtti.
Başkan Töre, terörle mücadele veren bütün güvenlik güçlerine görevlerinde başarılar diledi.

Hastane ziyaretinde Başkan Töre’ye heyetinde bulunan Meclis Başkan Yardımcısı Fazilet Özdenefe, Meclis İdari Amiri Yasemi Öztürk, Meclis Divanı Üyesi Milletvekilleri Hasan Küçük, fırtına Karanfil ve Şifa Çolakoğlu’nun yanı sıra KKTC Ankara Büyükelçisi İsmet Korukoğlu, KKTC Ankara Ataşesi Kurmay Albay Mahmut Gergin ile Özel Kalem Müdürü İrem Uygun da yer aldı.

Başkan Töre’nin bugün sırasıyla Türkiye Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile görüşmeler yapması bekleniyor




Source link

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.