DOLAR 48,11170,05%
EURO 56,1016-0,13%
ALTIN 7.114,96-1,22
BITCOIN 3775473-1.04995%
İstanbul
27°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Trafiğe bir can daha!

Trafiğe bir can daha!

ABONE OL
28 Ekim 2022 02:49
Trafiğe bir can daha!
0

BEĞENDİM

ABONE OL


Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre dün akşam (27.10.2022) saat 23.10 sıralarında, Lefkoşa kuzey çevre yolu üzerinde Can AY (E-21), yönetimindeki PJ 938 plakalı salon araç ile batı istikametine doğru seyrettiği sırada yol üzerinde bulunan Sanayi Bölgesi çemberine geldiğinde direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüje çarpıp kontrolsüzce yoluna devam ederek çember üzerinden geçip yolun solundan çıkarak beton sete çarpmıştır.

Kaza sonucu ağır yaralanan araç sürücüsü ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Alihan AKCAN E-21) Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine kaldırılmışlardır.

Araç sürücüsü Can AY yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirirken, Alihan AKCAN’ın ise tedavisi halen sürüyor.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam etmektedir.PGM/BRT





Source link

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.