UBP Girne Kadın Kolları’ndan anlamlı etkinlik

UBP Girne Kadın Kolları’ndan anlamlı etkinlik

ABONE OL
Kasım 12, 2023 16:08
UBP Girne Kadın Kolları’ndan anlamlı etkinlik
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ulusal Birlik Partisi Girne Kadın Kolları, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında farkındalık etkinliği gerçekleştirdi.

Sağlık Bakanı Hakan Dinçyürek, lösemili çocuklar ve ailelerinin de katıldığı etkinlikte konuşan Ulusal Birlik Partisi Girne Kadın Kolları Başkanı Fatoş Ünal, tüm çocukların sağlıklı ve mutlu olmalarının önemine işaret ederek, “her çocuk gülsün, dünya gülsün” dedi.

UBP Girne İlçe Başkanı Bülent Kutay da, bu tür farkındalık etkinliklerinin toplumu bilinçlendirme açısından önemli olduğunu belirterek, UBP’nin her zaman bu yönde katkısı olacağını dile getirdi.

Sağlık Bakanı Hakan Dinçyürek de, halkın her kesiminden, çocuklara destek olunması, hassasiyet gösterilmesi ve tedavi ortamlarının iyileştirilmesi anlamında verilen katkıların son derece anlamlı olduğunu belirterek, Bakanlığın hastalara en iyi şekilde imkan sağlamasının görevleri olduğunu belirtti.

Dinçyürek “ Sağlık Bakanlığı olarak göreve geldiğimizden beri başta ilaç eksikliği ve imkanların iyileştirilmesi açısından çok yoğun bir çalışma yapıyoruz. Sevinerek söylemeliyim ki uzun zamandır ilaç eksikliği konusunda ülke gündemini meşgul eden haberler bu hafta itibarıyla ortadan kalkacak. Başta Onkoloji ve MS hastalarının ilaçları olmak üzere tüm üst düzey ilaçlar dahil tüm ilaçlar bu hafta itibarıyla ülkemizde yeterince ve kesintisiz bir şekilde bulunacağı bir ortama giriyoruz. Bizim görevimiz hastalarımıza en iyi şartlarda en iyi imkanı sağlamaktır” dedi.

BRT




Source link

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.