KKTC’nin farklı bölgelerinde dün meydana gelen üç ayrı yangın maddi hasara yol açtı. Alayköy, Taşkent ve Girne’de çıkan yangınlar, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü.
Polis tarafından verilen bilgiye göre, Alayköy’de kullanılmayan kerpiç bir evde çıkan yangında, içeride bulunan muhtelif beyaz eşyalar, mobilyalar ve kıyafetler yanarak zarar gördü. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Taşkent Çemberi yakınlarında bulunan bir arazide çıkan yangında, yaklaşık 50 dönümlük ormanlık alandaki maki bitki örtüsü, çam ağaçları ve kuru otlar yandı. Alevler, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
Girne’de bir apartmana ait kapalı otoparkta, park edilmek üzere olan KT 215 plakalı aracın motor bölümündeki elektrik aksamlarının kısa devre yapması sonucu yangın çıktı. İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangın neticesinde araçta maddi hasar meydana geldi.
Polisin yaşanan yangın olaylarıyla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.
GÜNDEM
24 Temmuz 2026SPOR
24 Temmuz 2026
1
Ziya Öztürkler, Türkiye’nin Dünya Kupası heyecanını Millet Bahçesi’nde vatandaşlarla paylaştı
2493 kez okundu
2
“Anavatan’ın yükselişi bizim de yükselişimizdir”
1785 kez okundu
3
Başbakan Üstel’den Rum tarafına doğal gaz çağrısıİş birliğine hazırız
1558 kez okundu
4
Meclis Başkanı Öztürkler’den Azerbaycan’ın Bağımsızlık Günü Mesajı“Bir Millet, Üç Devlet”
1431 kez okundu
5
“Yeni Düzenleme Gazeteciliği Hâlâ Suç Kapsamında Tanımlıyor”
1240 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.