KKTC’nin farklı bölgelerinde dün meydana gelen üç ayrı yangın maddi hasara yol açtı. Alayköy, Taşkent ve Girne’de çıkan yangınlar, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü.
Polis tarafından verilen bilgiye göre, Alayköy’de kullanılmayan kerpiç bir evde çıkan yangında, içeride bulunan muhtelif beyaz eşyalar, mobilyalar ve kıyafetler yanarak zarar gördü. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Taşkent Çemberi yakınlarında bulunan bir arazide çıkan yangında, yaklaşık 50 dönümlük ormanlık alandaki maki bitki örtüsü, çam ağaçları ve kuru otlar yandı. Alevler, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
Girne’de bir apartmana ait kapalı otoparkta, park edilmek üzere olan KT 215 plakalı aracın motor bölümündeki elektrik aksamlarının kısa devre yapması sonucu yangın çıktı. İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangın neticesinde araçta maddi hasar meydana geldi.
Polisin yaşanan yangın olaylarıyla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.
GÜNDEM
04 Temmuz 2026SPOR
04 Temmuz 2026
1
Ziya Öztürkler, Türkiye’nin Dünya Kupası heyecanını Millet Bahçesi’nde vatandaşlarla paylaştı
2472 kez okundu
2
Meclis Başkanı Öztürkler’den Azerbaycan’ın Bağımsızlık Günü Mesajı“Bir Millet, Üç Devlet”
1416 kez okundu
3
“Yeni Düzenleme Gazeteciliği Hâlâ Suç Kapsamında Tanımlıyor”
1219 kez okundu
4
Yarın sabah birçok bölgede elektrik kesintisi yapılacak
1138 kez okundu
5
Başbakan Ünal Üstel, Ankara’da Cevdet Yılmaz ve Yaşar Güler ile Bir Araya Geldi
1090 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.